قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش آفریقای جنوبی به رأی دادگاه لاهه

واکنش آفریقای جنوبی به رأی دادگاه لاهه وزیر خارجه آفریقای جنوبی ضمن انتقاد از رأی دادگاه لاهه درباره جنایات رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که بدون آتش‌بس نخواهیم توانست کمکهای انسانی به غزه بفرستیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 26
کد خبر: ۲۲۵۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «نالدی پاندور» وزیر خارجه آفریقای جنوبی در واکنش به حکم دادگاه لاهه علیه رژیم صهیونیستی، از اینکه در رأی این دادگاه، اشاره‌ای به آتش‌بس نشده است، ابراز ناامیدی کرد و گفت: کشورهای دیگری با ما تماس گرفتند و در دادگاه لاهه به ما ملحق خواهند شد.

 

جلسه قرائت رأی دیوان بین‌المللی دادگستری درباره شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل‌کشی در نوار غزه، امروز (جمعه) آغاز شد.

 

«جوآن دونوگو» رئیس و قاضی دادگاه لاهه در این جلسه گفت: «دیوان از فاجعه‌ای که در غزه رخ می‌دهد کاملا آگاه است و کشتار جاری در غزه را محکوم می‌کند».

 

پاندور با بیان اینکه «ما خواستار عمل هستیم، نه اظهارنظر»، تأکید کرد: در حال حاضر دستورات واضحی از دادگاه وجود دارد که خواستار اجرای آن هستیم. بدون آتش‌بس هم نخواهیم توانست کمکهای انسانی [به غزه] بفرستیم».

 

وی به شبکه خبری الجزیره گفت: من از عکس‌العمل اسرائیل غافلگیر نخواهم شد. اگر اسرائیل به حقوق بین‌الملل احترام بگذارید، این مسئله در یک ماه مشخص خواهد شد.

 

این وزیر آفریقایی با اشاره به اینکه «همگی باید اسرائیل را زیر نظر داشته باشیم»، تصریح کرد: آمریکا باید در مسئله راهکار دو دولتی، نقش فعالی داشته باشد.

 

دونوگو هم در ادامه با بیان اینکه دادگاه لاهه اظهارات مقام‌های صهیونیست مبنی بر انسانیت‌زدایی کردن از فلسطینیان را نیز در نظر گرفته، توضیح داد: «اسرائیل باید الزامات کنوانسیون عدم نسل‌کشی را رعایت کند».

 

وی ضمن اشاره به عدم دسترسی اکثر ساکنان غزه به آب، غذا، دارو و امکانات اولیه زندگی، افزود: «ما حق فلسطینیان در نوار غزه را برای محافظت از اقدامات نسل‌کشی به رسمیت می‌شناسیم».

 

دولت آفریقای جنوبی نیز در واکنش به این رأی دادگاه لاهه گفت: «ما از اقدامات موقتی که دیوان بین‌المللی دادگستری علیه اسرائیل وضع کرد، استقبال می‌کنیم. این حکم یک پیروزی قاطع برای حاکمیت قانون و یک نقطه عطف مهم در یافتن عدالت برای مردم فلسطین است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار